Menu

Klubtøj

 

FC Lejre har en indkøbsaftale med Unisport.
Klubben har valgt at spille i Nike.

Der er allerede nu mulighed for at gå ind på www.unisport.dk eller ved at dobbeltklikke på logoet.
Bemærk, at der er 3 sider med tøj; mest solgte, børn og voksne.
Der vil være FC Lejre logo alt tøjet, og det sælges til fordelagtige priser. 

 
 Retningslinjer for spillertøj - herunder indkøb af nye sæt.

* Vi forsøger at genbruge spillertøjet i flere årgange. En gang om året giver en årgang sit spillertøj (minus strømper) videre til en yngre årgang. Der købes nye strømper og suppleres op med trøjer og bukser, såfremt der er mangler i sættet. Formålet er dels at være omkostningsbevidst og dels at sikre, at vores tøjsponsorer får noget for deres sponsorindsats.

* Sponsorer: vi skal værne om vores sponsorer og sikre et godt samarbejde. Af respekt for deres tid mv. skal hver enkelt årgang ikke kime dem ned. Inden en forældre, træner mv. tager kontakt til en mulig sponsor, skal han/hun derfor kontakte klubbens sponsorudvalg for at høre, om der i forvejen er en sponsoraftale med vedkommende.

Send derfor en mail til sponsorudvalget og forhør dig; mail: sponsor@fclejre.dk

* Trænertøj: Vores indkøbsaftale med Unisport sikrer, at vi der kan indkøbes træningsdragter mv. med FC Lejre-logo med rabatter. Hvis klubben en år har fået mange sponsorindtægter ind anvendes en del heraf til at øge rabatterne, dvs. at mindske trænernes egenbetaling. Det er derfor ikke ensartet fra år-til-år hvor meget, klubben kan give i tilskud til trænernes indkøb af trænertøj.


Luk