Menu

Piger årgang 07-08

VELKOMMEN TIL ALLE PIGER FØDT I 2007 OG 2008Gæt hvor trænerne er...

Gæt hvor trænerne er...

SÅ ER "SOMMEREN" VIST VED AT VÆRE FORBI OG VI ER NU I FULD GANG MED AT ØVE OS I AT SPILLE 8:8 ! 

Som altid glæder vi os til at lege, løbe, sparke, drible, flyve, danse, hoppe, tackle, kravle og spille med Jer og vil fortsætte med at bruge såvel bolde som rigelig med fantasi i de to gange halvanden time - men vigtigst af alt er Jeres gode humør og lyst til at blive udfordret ;-) Så kom glad, parat og i godt humør ;-)

Der vil både være opvarmningsøvelser, hurtig-baglæns-sidelæns-langsomme og underlige løb, boldlege- og øvelser med hænder, hoved, krop, fødder og ben, og som vanlig bliver der også tid til de altid spændende kampe imellem De Spejlvendte Tigere og De Ordentlig Orange Orangutanger...!?!

Alle piger født i 2006-08 er velkomne til at være med tirsdage kl. 16.30-18.00 og søndage kl. 9.30-11.00 udendørs på kunstgræsbanen i Lejre. Mød gerne 10 minutter før, medbring drikkedunk og lidt at gnave på (æble, gulerod e.l.) 

Hvis du er interesseret og nysgerrig efter mere, kan du her se et par videoer fra de sidste part år til inspiration ;-)

         

God fornøjelse ! 

 

Til alt held er der stadig muligheder for trænerne at hjælpe pigerne til at blive endnu bedre fodboldspillere og holdkammerater, men det er tydeligt at se hvor dygtige de er blevet i løbet af det sidste halve til hele år !

Der har heldigvis været en flot opbakning fra forældre, venner, søskende, bedsteforældre, der har hjulpet til med at skabe hyggelige forhold og omgivelser de friske (og senest rigtig varme) forårsdage - tak til Jer alle for kaffe, te, frugt, kage, tøjvask, hep, støtte, klap, slagsange, mobil tilskuertribune med VIP-loge og forhåbentlig rigtig mange gode billeder og videooptagelser ;-)

Jeg modtager gerne egnede film/billeder til en ny video på hjemmesiden her !

Óli

Det er sjovt at løbe-hoppe-danse-svæve og flyve...

 Slalomslange med gakkede gangarter ;-)

  Løb og motoriske øvelser

Masser af sjove og anderledes udfordringer...