Menu

Piger 06-07-08

VELKOMMEN TIL ALLE PIGER FØDT I 2006, 2007 OG 2008 ;-)  

Gæt hvor trænerne er...

Gæt hvor trænerne er...

SÅ ER VINTEREN VIST VED AT VÆRE FORBI OG VI ER STADIG I FULD GANG ! I løbet af efteråret og vinteren har pigerne spillet indendørs og udendørs, deltaget i indendørsstævner og stævner på kunstgræs :-) 

MEN NU GLÆDER VI OS TIL FORÅRET OG TIL AT SPILLE UDE HELE TIDEN...

Som altid glæder vi os til at lege, løbe, sparke, drible, flyve, danse, hoppe, tackle, kravle og spille med Jer og vil fortsætte med at bruge såvel bolde som rigelig med fantasi i de to gange halvanden time - men vigtigst af alt er Jeres gode humør og lyst til at blive udfordret ;-) Så kom glad, parat og i godt humør ;-)

Der vil både være opvarmningsøvelser, hurtig-baglæns-sidelæns-langsomme og underlige løb, boldlege- og øvelser med hænder, hoved, krop, fødder og ben, og som vanlig bliver der også tid til de altid spændende kampe imellem De Spejlvendte Tigere og De Ordentlig Orange Orangutanger...!?!

Alle piger født i 2006-08 er velkomne til at være med søndage kl. 9.30-11.00 udendørs på kunstgræsbanen i Lejre. Mød gerne 10 minutter før, medbring drikkedunk og lidt at gnave på (æble, gulerod e.l.) Fra april og frem håber jeg på at kunne tilbyde træning tirsdag eftermiddag 16.30-18.00 på græsset i Lejre...;-)

Hvis du er interesseret og nysgerrig efter mere, kan du her se et par videoer fra vores sidste halvandet år til inspiration ;-)

         

God fornøjelse ! 

 

FC LEJRE EFTERLYSER FORÆLDRE FRA HVERT HOLD TIL SOCIALE ARRANGEMENTER:

Kære alle fodboldpigeforældre: FC Lejre efterlyser forældredeltagere til sociale arrangementer, hvorfor I får en kopi af mailinfo:

Kære forældre til FC Lejres fodboldbørn!


Den 7/2 holdt vi forældremøde i FC Lejre, for at drøfte det sociale liv i klubben.
Vi er så heldige at klubben råder over en stor gruppe kyndige og engagerede frivillige
trænere - holdledere osv som gør et stort stykke frivilligt arbejde - for vores børn og deres
fodbold.


Vi føler dog at FC Lejre trænger til noget fornyelse og en “opgradering” af det sociale liv i
og omkring klubben.
Ved at give det sociale mere fokus håber vi, at gøre vores børns (og vi forældres) fodbold
oplevelser stadig bedre. Yderligere håber vi det potentielt kan tiltrække flere nye spillere til
klubben.


Til det skal vi bruge hjælp fra forældrene til fodbold børn i FC Lejre.
På forældremødet blev det besluttet, at hvert hold til og med U13, skal have en forældre
repræsentant - der skal være ansvarlig for det sociale aspekt.
Denne forældre skal være med til at arrangere sociale arrangementer. Det er ikke kun
denne forældre der skal udfør opgaverne, men han/hun har ansvaret for at udeliggere
eventuelle opgaver.


Det drejer sig om at arrangere:
- “Hjemmekamp dage” - hvor alle hold spiller hjemme på en given dato. En gang i foråret i
Lejre og en gang om efteråret i Osted.
- Miniturneringer hvor FC lejre børn spiller med/mod hinanden på tværs af årgangene,
simple aktiviteter før / under kampene.
- Gistrup turen ( Er planlagt for 2017)
- Salg af mad og drikke ved hjemmekampe. m.m. - kom gerne med gode ideer.


Der er flere forældre i dette udvalg, så man behøves ikke være medarrangør af det hele,
det kan selvfølgelig deles mellem udvalgets medlemmer, men man er kontakt ansvarlig,
samt ansvarlig for videre udeliggere eventuelle opgaver.


Der vil blive holdt et møde d 21/3 kl 19-20.30 i klublokalet i Lejrehallen hvor de valgte
forældrerepræsentanter skal deltage. Her finder vi ud af nøjagtigt hvad der skal laves og
hvem der gør hvad.


På Bestyrelsens vegne


Trine Trytek & Rikke Kaaber

 

AKTIVITETER PÅ FC LEJRE U10 PIGEFODBOLDHOLDET:

 

  • GISTRUP 2017:

​Kære alle fodboldpiger og -forældre !

FC Lejre har i gennem en længere årrække deltaget i http://www.lkb-cup.dk/ ​i Gistrup ved Aalborg i Kristi Himmelfarts ferien til stor glæde for U9-U13 drenge og piger.

Vores piger har også udtrykt ønske om at deltage, hvilket jeg kun kan anbefale (har været afsted med drenge og pigehold tidligere med stor fornøjelse :-)

 

Derfor er det fantastisk vi har fået tilmeldt et hold med 7 piger til vores første nordjyske fodboldstævne ;-)

Mere info følger senere, men allerede nu kan vi begynde at glæde os...;-)

 

  • NÆSTE STÆVNE OG KAMPE:  

Næste og sidste Indendørsstævne er i Jægerspris lørdag den 18.marts med første kamp 11.24 og sidste kamp færdig før 13...Afgang fra Lejre kl.10.15

 - Meld Jer gerne til så hurtigt som muligt på Holdsport og/eller DBU KampKlar ...!

  

  • VINTERAKTIVITET 2016-17:

Første Udendørs Vinterstævne var i Sorø søndag den 6/11 - 4 kampe i regn og blæst med 2 vundne, 1 uafgjort og 1 tabt; 2-0 over Albertslund og Sorø Freja, 2-2 mod Friheden Hvidovre og 0-1 mod Brøndby, det var superflot - mål af Ida Sofie og Mathilde, og 4 styks af Klara, der også ramte træværket flere gange...

Andet Udendørs Vinterstævne var i Albertslund søndag den 20/11 - stævnet blev desværre noget amputeret, da Sorø, Hvidovre og Brøndby måtte melde forfald pga. sygdom. Pigerne spillede derfor 2 kampe mod Albertslund, én uafgjort 2-2 og én sejr 3-1,Klara, Rosa og Karla-Marie stod for målene :-) Én af dagens detaljer stod for Mathilde for, da hun lobbede bolden over 4 Rødblusede Albertslund-piger direkte hen til Klara og Karla-Marie med målchance til følge !

Tredje Udendørs Vinterstævne var i Albertslund søndag den 4/12 - der manglede desværre igen modstandere fra Sorø og Hvidovre, men vi fik spillet 2 jævnbyrdige kampe mod Albertslund, begge endte 3-1, men med hver sin vinder ;-) og derefter en superflot indsats mod Brøndby's dygtige piger, der forinden havde vundet stort og komfortabelt mod de to Albertslund hold. Vores piger ydede en stærk indsats og spillede lige op med og pressede de gulblusede langt over forventning ! Vi var uheldige med at tabe 0-2, men havde stolpeskud, adskillige angreb og gode forsøg, sejt spillet, tøs, er ! Pigerne skulle endda spille uden deres vanlige målmænd, så Mathilde og Karla-Marie vogtede målet flyvende...Scoringerne stod Klara og Ida Sofie for, og dagens detalje var Ida Sofies karrussel dribletur imellem 3-4 Brøndby-piger...!

Fjerde Udendørs Vinterstævne var igen i Albertslund søndag den 18/12 - pigerne spillede i alt 2 x 2 kampe imod Brøndby og Albertslund, i alt 3 meget tætte kampe, hvor de spillede uafgjort mod Albertslund 2-2 begge gange og tabte uheldigt 0-1 til Brøndby, igen efter en flot indsats. desværre var kræfterne brugt op til den sidste kamp mod Brøndby (0-3). Men pigerne viste flot gå-på-mod og god lærevillighed og stod endda selv for det taktiske oplæg undervejs ;-) - mange gode detaljer, herunder fint forsvarsplankeværk, glødende piskeris og ikke mindst flot målmandsspil af Ida ;-) og Klara stod for målene.

Femte Udendørs Vinterstævne blev spillet hjemme i Lejre søndag den 29/1 - igen spillede pigerne 4 gode kampe mod Albertslund og Freja Sorø, hvoraf den første blev tabt uheldigt, men derefter gik det bare femad med spillet og det hårde arbejde der skulle til og tre sejre på stribe viste at pigerne bare bliver bedre og bedre ;-) Astrid, Klara, Rosa, Alberte var blandt målscorerne. Og nu begyndte pigerne at vise glæde over målene og sejrene og de flotte aktioner...;-)

Sjette Udendørs Vinterstævne blev spillet i Sorø den søndag den 5/2Simpelthen så flot spillet, piger - 4 kampe med 4 sejre, 3-0, 2-0, 2-0 og 2-0, sammenlagt 9-0 og rigtigt flot (sammen)spil, hurtige løb både i angreb og tilbage for at forsvare, mens Ida på mål holdt buret rent og var hurtig fremme og blokere og gøre sig bred på de rigtige tidspunkter.
Maria var så tæt på at score med skud på stolpen og uheldigvis flere redninger på målstregen, mon ikke målet snart kommer...men heldigvis havde Karla-Marie (3 mål), Ida Sofie (3 mål), Mathilde (2 mål) og Sofie 1 mål mere held, så pigerne rigtigt kunne synge: "HVEM VAR DET DER VANDT I DAG...?!"

Syvende og sidste Udendørs Vinterstævne blev passende afholdt hjemme i Lejre søndag den 5/3 - og de gode takter fra sidste stævne blev bare bekræftet ! 4 kampe og 4 sejre, 1-0, 2-0, 2-0 og 2-1, i alt 7 scorede og kun ét mål imod, og superflot spil i regn og blæst. Vi begynder at se nogle af de ting som pigerne har øvet til træning begynder at virke til kampene; Klara scorede på "elastikken" efter hjørnespark, flot spillet fremad, både direkte, men også i siderne, og samtidig hurtigt løb med tilbage for at muren eller "plankeværket" ikke får huller. "Piskerisene" arbejder benhårdt og det betaler sig med fine mål som belønning. Ida bliver bare bedre og bedre som målmand og havde flere flotte redninger og gode udspark med retning til medspillerene. Endelig fik Mathilde også bevist at hun kan have fart i skoene med 2 flotte dribleture der endte med scoring og flere andre nærgående forsøg.

Efter alle disse mere eller mindre kolde, blæsende og regn/sludfulde fodboldstævner må man bare konkludere at pigerne hele tiden lærer noget nyt og formår at vise det til kampene også, og det giver gode fornemmelser for foråret ,-)

OG så har vi verdens bedste pigefodboldforældre, der stiller op ligemeget hvad, med fuld opbakning, uanset om der er frost, sne, regn, slud, vind eller en sjælden gang sol - det er bare flot og værd at sætte rpis på ;-)

 

Første Indendørs stævne var i Tusehallen søndag den 13/11 - 4 tætte kampe mod Raklev (3-2), Tuse (2-0), Nykøbing (1-1), og igen mod Nykøbing i en slags finale på dagen (2-4), det var så flot en debut for pigerne på den indendørs bane. Mål af Ida Sofie, Rosa og Klara. Vi kan ikke andet end at glæde os til næste indendørs stævne lørdag den 10.december i Viby Sjælland ;-)

Andet Indendørsstævne var i Vibyhallen lørdag den 10/12 - en langsom og lidt for forsigtig start imod 2 store og fysisk stærke pigehold fra Nykøbing og Store Heddinge resulterede i to gange 0-3, men det lærte pigerne alligevel rigtig meget af og sluttede stærkt af med 3-0 og 3-1 mod Greve de to sidste kampe. Dér viste de stor vilje og at de havde ekstra kræfter og fart, som de bare ikke havde brugt tidligere...;-) Heldigvis er pigerne lærenemme og med lidt held husker de at bruge det igen næste gang lørdag den 14. januar i Ringsted ?! Mål af Rosa og Klara ?

Tredie Indendørsstævne blev afholdt i Ringsted lørdag den 14/1 - hvor pigerne igen viste fint spil, men vanskeligheder mod de fysisk stærke hold. Med lidt held og øvelse kan pigerne lære at være på fra starten af og give den gas også mod de hold, der ser store og stærke ud, for når pigerne først folder sig ud og løber hurtigt og sparker hårdere til bolden, så skal der ikke så meget til før de store bliver overraskede...

Næste og sidste Indendørsstævne bliver i Jægerspris lørdag den 18/3 - desværre har måtte flytte sidste indendørsstævne da det lå samtidig med vores sidste udendørsstævne i Lejre søndag den 5/3 - derfor skal vi til Jægerspris for at slutte indendørssæsonen af mod helt nye hold....

Husk at melde Jer til på Holdsport.dk eller DBU KampKlar !

 

  • FODBOLDFESTEN LØRDAG DEN 15.OKTOBER MELLEM 10 OG 14: 

 Tak for en dejlig fodboldfest med dejlige kager, mad og drikke, fin gave og flotte medaljer, samt ikke mindst rigtig godt selskab ;-)

  

  • EFTERÅRETS FODBOLDSTÆVNER 2016:

Søndag den 28. august var pigerne i Ringsted for at spille 4 spændende kampe mod Rishøj, Ringsted, Tølløse og Store Heddinge. Der blev udvist fin kampgejst og i perioder rigtig fint spil, der resulterede i 2 vundne kampe og 2 tabte kampe, i alt 9 scorede mål og kun 7 mål gik ind, flot klaret. Selv mod de fysisk stærke piger fra Store Heddinge, lærte pigerne en masse nyt ;-)

Søndag den 11. september var pigerne taget til Tølløse for at spille efterårets andet stævne mod Taastrup, Albertslund og i alt 2 hold fra Raklev. Det blev nu tydeligt at pigerne har lært en masse fra de tidligere stævner, kampe og ekstra træninger: 2 vundne og 2 uafgjorte kampe med en samlet målscore på 9-0 - det var vildt imponerende. Pigerne udviste stor spillelyst, god holdmoral, godt kammeratskab og meget flot spil: Plankeværket var lukket, havelågen låst og piskerisene imponerende effektive ;-) Man kan kun glæde sig til de næste stævner...

Søndag den 19.september var rekordmange tilmeldte piger (i alt 10) piger og forældre taget til Sorø, hvor modstanderne var Ringsted, Raklev 1, Slagelse og Sorø. Denne gang tog det lang tid for pigerne at komme op i tempo, hvorfor de tre første kampe blev tabt, men de kom flot tilbage i den sidste kamp, der blev vundet overbevisende. I alt 6 mål gik ind og 4 mål blev scoret. Vi lærte alle at selvom vores piger er blevet dygtigere, så får man altså ikke noget forærende, og det er nødvendigt at kæmpe og løbe hurtigt for at lave mål og forhindre modstanderne i at gøre det samme - en rigtig god erfaring ;-)

Den sidste søndag med fodboldstævne i efteråret blev afholdt i Slagelse, hvor i alt 9 piger skulle møde Dianalund, Raklev 1 og 2 og til sidst Slagelse. Kampene afspejlede fint sæsonen; en langsom tøvende start, hvor pigerne tabte efter at have været spildominerende, derefter fulgte et brag af en kamp, hvor pigerne dominerede fuldstændig og alligevel kom bagud 0-1 ved pausen, for derefter at løbe stormløb i 2. halvleg og ende med at vinde 2-1, superflot gejst og moral. Derfor var det lidt af et antiklimaks igen at være dominerende og alligevel tabe 0-2 i 3. kamp, hvor pigerne lidt glemte hvor vigtigt det er at blive ved med at kæmpe..! I efterårets sidste kamp blev sagerne dog sat eftertrykkeligt på plads med en fejende flot 4-0 sejr, hvor der ikke var en finger at sætte på indsatsen...Det betød at træner og assistent måtte bøde med adskillige vindmøller; 1 for hvert scorede mål i de sidste par stævner, det var nok til at blive rundtosset af ;-)

Alt i alt fik pigerne spillet 16 kampe á 2 x 7 minutter, tæt på 4 timers fodboldkamp med i alt 7 vundne, 2 uafgjorte og 7 tabte kampe og næsten 30 scorede mål og kun godt halvt så mange indkasserede, det er bare superflot spillet, piger !

 

  • FORÅRETS FODBOLDSTÆVNER 2016:

Lørdag den 16/4 havde pigerne deres første fodboldstævne på hjemmebanen i Lejre. De spillede 3 spændende og jævnbyrdige kampe og scorede mål i alle kampene og endte med at vinde den ene af dem, godt gået piger ;-)

Lørdag den 30/4 var pigerne i Dianalund og spillede 4 jævnbyrdige og spændende kampe, hvor de endte med at tabe én, spille to uafgjort og vinde én, i alt score 5 flotte mål og kun lukke 3 mål ind !

Lørdag den 28/5 var pigerne så endnu længere vestpå og spille i Røsnæs ved Kalundborg, denne gang mod både nye og gamle modstandere, der tydeligvis havde trænet og øvet sig i de forgangne uger - så der var tale om 4 mega tætte og jævnbyrdige kampe, hvor vores piger trods i perioder fint spil og rigtig mange forsøg desværre kun havde held med at score én gang...

Lørdag den 4/6 var pigerne til det afgørende medaljestævne, der blev afholdt i Skibby med fire særdeles jævnbyrdige og spændende kampe. Pigerne tabte de to første, men rejste sig flot i de sidste to kampe som blev vundet efter flot gejst, fight og godt spil. Ved dette stævne lykkes det for pigerne at score i alt 8 gange, og heriblandt ikke bare finalestævnets, men alle stævnernes flotteste mål af Klara, der halvflugtede bolden op i fjerneste trekant, WOW !

Til alt held er der stadig muligheder for trænerne at hjælpe pigerne til at blive endnu bedre fodboldspillere og holdkammerater, men det er tydeligt at se hvor dygtige de er blevet i løbet af det sidste halve til hele år !

Der har heldigvis været en flot opbakning fra forældre, venner, søskende, bedsteforældre, der har hjulpet til med at skabe hyggelige forhold og omgivelser de friske (og senest rigtig varme) forårsdage - tak til Jer alle for kaffe, te, frugt, kage, tøjvask, hep, støtte, klap, slagsange, mobil tilskuertribune med VIP-loge og forhåbentlig rigtig mange gode billeder og videooptagelser ;-)

Jeg modtager gerne egnede film/billeder til en ny video på hjemmesiden her !

Óli

Det er sjovt at løbe-hoppe-danse-svæve og flyve...

 Slalomslange med gakkede gangarter ;-)

  Løb og motoriske øvelser

Masser af sjove og anderledes udfordringer...

Vores hjemmebane ;-)Klara's flotte fodboldbanefødselsdagskage

Fodboldhundene i gult mod de spejlvendte tigere i orange...Fodboldhundene i gult mod de spejlvendte tigere i orange...!

U9 pigefodboldtræning 16. august 2016

Flere piger til træning søndag den 16.august 2015 ;-)

Nyheder Piger 06-07-08 12. januar kl. 18:56
FC Lejre U10 Piger inviteres med til LKB-Cup i Gistrup i Kr.Himmelfartsferien !!! 5 dages hygge, sjov og fodbold sammen med venner og veninder

Spillerliste

profil
Astrid Nordskov Refshauge
ingen img
Emilie Schramm
ingen img
Emma Schramm
profil
Ida Darré Bruun
profil
Ida Marie Schimming
profil
Ida Sofie Storm Melander
profil
Karla-Marie Bjørg Mortensen
profil
Klara Tang Plambech
profil
Lotte Schimming
profil
Maria Sif Michelsen
profil
Mathilde Wildt Dalsgard
profil
Rosa Høgenhaug
profil
Selina Meldgaard
ingen img
Simone Lykke Schmidt
ingen img
Sofia Grønnebæk
profil
Sofie Romundstad Frydendahl
ingen img
Sonja Borup

Holdets stab

Træner
profil
Oli Jacob Dalsgard
Holdpostadresse
profil
Oli Jacob Dalsgard

Holdets aktiviteterU9 Piger 07

Juli 2017
23.
søndag

09:30 - 11:00

Træning
SØNDAGSTRÆNING FOR U11 PIGER
Ved kunstgræsbanen i Lejre
25.
tirsdag

16:30 - 18:00

Træning
TIRSDAGSTRÆNING FOR U11 PIGER
Ved kunstgræsbanen i Lejre
30.
søndag

09:30 - 11:00

Træning
SØNDAGSTRÆNING FOR U11 PIGER
Ved kunstgræsbanen i Lejre
August 2017
1.
tirsdag

16:30 - 18:00

Træning
TIRSDAGSTRÆNING FOR U11 PIGER
Ved kunstgræsbanen i Lejre
6.
søndag

09:30 - 11:00

Træning
SØNDAGSTRÆNING FOR U11 PIGER
Ved kunstgræsbanen i Lejre
8.
tirsdag

16:30 - 18:00

Træning
TIRSDAGSTRÆNING FOR U11 PIGER
Ved kunstgræsbanen i Lejre
13.
søndag

09:30 - 11:00

Træning
SØNDAGSTRÆNING FOR U11 PIGER
Ved kunstgræsbanen i Lejre
15.
tirsdag

16:30 - 18:00

Træning
TIRSDAGSTRÆNING FOR U11 PIGER
Ved kunstgræsbanen i Lejre
20.
søndag

09:30 - 11:00

Træning
SØNDAGSTRÆNING FOR U11 PIGER
Ved kunstgræsbanen i Lejre
22.
tirsdag

16:30 - 18:00

Træning
TIRSDAGSTRÆNING FOR U11 PIGER
Ved kunstgræsbanen i Lejre
27.
søndag

09:30 - 11:00

Træning
SØNDAGSTRÆNING FOR U11 PIGER
Ved kunstgræsbanen i Lejre
29.
tirsdag

16:30 - 18:00

Træning
TIRSDAGSTRÆNING FOR U11 PIGER
Ved kunstgræsbanen i Lejre
September 2017
3.
søndag

09:30 - 11:00

Træning
SØNDAGSTRÆNING FOR U11 PIGER
Ved kunstgræsbanen i Lejre
5.
tirsdag

16:30 - 18:00

Træning
TIRSDAGSTRÆNING FOR U11 PIGER
Ved kunstgræsbanen i Lejre
10.
søndag

09:30 - 11:00

Træning
SØNDAGSTRÆNING FOR U11 PIGER
Ved kunstgræsbanen i Lejre
12.
tirsdag

16:30 - 18:00

Træning
TIRSDAGSTRÆNING FOR U11 PIGER
Ved kunstgræsbanen i Lejre
17.
søndag

09:30 - 11:00

Træning
SØNDAGSTRÆNING FOR U11 PIGER
Ved kunstgræsbanen i Lejre
19.
tirsdag

16:30 - 18:00

Træning
TIRSDAGSTRÆNING FOR U11 PIGER
Ved kunstgræsbanen i Lejre
24.
søndag

09:30 - 11:00

Træning
SØNDAGSTRÆNING FOR U11 PIGER
Ved kunstgræsbanen i Lejre
26.
tirsdag

16:30 - 18:00

Træning
TIRSDAGSTRÆNING FOR U11 PIGER
Ved kunstgræsbanen i Lejre
Oktober 2017
1.
søndag

09:30 - 11:00

Træning
SØNDAGSTRÆNING FOR U11 PIGER
Ved kunstgræsbanen i Lejre
3.
tirsdag

16:30 - 18:00

Træning
TIRSDAGSTRÆNING FOR U11 PIGER
Ved kunstgræsbanen i Lejre
8.
søndag

09:30 - 11:00

Træning
SØNDAGSTRÆNING FOR U11 PIGER
Ved kunstgræsbanen i Lejre
10.
tirsdag

16:30 - 18:00

Træning
TIRSDAGSTRÆNING FOR U11 PIGER
Ved kunstgræsbanen i Lejre
15.
søndag

09:30 - 11:00

Træning
SØNDAGSTRÆNING FOR U11 PIGER
Ved kunstgræsbanen i Lejre
17.
tirsdag

16:30 - 18:00

Træning
TIRSDAGSTRÆNING FOR U11 PIGER
Ved kunstgræsbanen i Lejre
22.
søndag

09:30 - 11:00

Træning
SØNDAGSTRÆNING FOR U11 PIGER
Ved kunstgræsbanen i Lejre
24.
tirsdag

16:30 - 18:00

Træning
TIRSDAGSTRÆNING FOR U11 PIGER
Ved kunstgræsbanen i Lejre
29.
søndag

09:30 - 11:00

Træning
SØNDAGSTRÆNING FOR U11 PIGER
Ved kunstgræsbanen i Lejre
November 2017
5.
søndag

09:30 - 11:00

Træning
SØNDAGSTRÆNING FOR U11 PIGER
Ved kunstgræsbanen i Lejre
12.
søndag

09:30 - 11:00

Træning
SØNDAGSTRÆNING FOR U11 PIGER
Ved kunstgræsbanen i Lejre
19.
søndag

09:30 - 11:00

Træning
SØNDAGSTRÆNING FOR U11 PIGER
Ved kunstgræsbanen i Lejre
26.
søndag

09:30 - 11:00

Træning
SØNDAGSTRÆNING FOR U11 PIGER
Ved kunstgræsbanen i Lejre
December 2017
3.
søndag

09:30 - 11:00

Træning
SØNDAGSTRÆNING FOR U11 PIGER
Ved kunstgræsbanen i Lejre
10.
søndag

09:30 - 11:00

Træning
SØNDAGSTRÆNING FOR U11 PIGER
Ved kunstgræsbanen i Lejre
17.
søndag

09:30 - 11:00

Træning
SØNDAGSTRÆNING FOR U11 PIGER
Ved kunstgræsbanen i Lejre

KampprogramU10 pige 5-mands (07) beg-Forårsserie 17/6 Medalje • Pulje 1, 2 baner

Juni 2017

FC Lejre
Spillet
Hjemme
Greve Idræts Center

FC Bella

Greve Fodbold (2)
Spillet
Ude
Greve Idræts Center

FC Lejre

Store Heddinge BK
Spillet
Ude
Greve Idræts Center

FC Lejre

FC Lejre
Spillet
Hjemme
Greve Idræts Center

Roskilde Pigefodbold