Menu

Drenge 01-00

FC Lejre har efter sommerferien et U17 hold, og jeg håber du har lyst til at mødes med dine nuværende og kommende holdkammerater, og hilse på den nye U17 træner, allerede i næste uge.
Her samles vi til U17 træning i Ostedtirsdag den 21. juni 2016 fra kl. 17.00 til 19.00. 
Vi satser på et par træninger mere inden vi holder sommerferie, men det hører I nærmere om på tirsdag.
Træningen på tirsdag er tilrettelagt som I kan forvente, at træningen indholdsmæssigt fremadrettet vil være. 
Du bedes derfor medbringe et håndklæde (gammelt håndklæde), der må ligge på græsset til selve træningen. Derudover skal du medbringe benskinner og fodboldstøvler, samt tøj til at træne i.
Det er vigtigt, at vi prøver at samle så mange som muligt til træningen, så spred budskabet ud i din vennekreds. Du bedes også give træneren en besked (mail eller sms) om du kommer. Meld gerne hurtigt tilbage.
Skriv til larssabroethomsen@gmail.com, eller send en sms på tlf. 4254 1014. Husk at skrive dit fulde navn og hvilket årstal du er født i.
Hvis du kender nogen der kunne tænke sig at spille U17 fodbold i FC Lejre, så er du velkommen til at tage dem med, og skal du på efterskole, i gymnasiet eller andet efter sommerferien, så mød op på tirsdag alligevel, og lad os få en snak om mulighederne for fortsat, at spille fodbold i FC Lejre.
På gensyn på tirsdag 
Med venlig hilsen
Lars Sabroe Thomsen
Træner, FC Lejre, U17 drenge
M.:+45 4254 1014